Albirea cu lampa ZOOM – zâmbetul de Hollywood există. Miturile, explicate aici!

11 iun. 2019 Blog

Ai auzit, sau ai citit pe internet păreri pro sau contra despre albirea dinților, prin diferite metode și poate te-au speriat review-urile celor care au spus că albirea dinților doare foarte tare. Ei bine, acest lucru este istorie, datorită noilor tehnici de albire, care au apărut pe piața stomatologică, iar lampa ZOOM! de la Philips, descrisă de American Dentists Association ca fiind cea mai bună și sigură metodă de albire a dinților, este de acum prezentă și în clinica Puredent.

Procedura de albire a dinților. Cât durează

Procedura de albire a dinților cu lampa ZOOM! este inofensivă și lipsită de disconfort. Tratamentul durează între 45-60 de minute cu aplicări repetate și expunerea dinților la lampa ZOOM! în 3-4 ședințe de 15 minute. Timpul de pregătire este extrem de important, deoarece, toate țesuturile moi (limbă, gingii, obraji) trebuie protejate de expunerea la razele UV. Apoi gelul de albire este aplicat pe dinți, iar lumina specială este așezată deasupra lor pentru a activa și a spori intensitatea albirii.

Cu ajutorul sistemului de albire dentară ZOOM! se obțin rezultate într-un timp mai scurt. Albirea profesională în cabinet poate oferi rezultate de 6 până la 8 nuanțe, albind și luminând dinții în mod vizibil.

Rezultate după albirea cu lampa ZOOM!

Imediat după procesul de albire, dinții pot fi sensibili, de aceea este recomandată folosirea unor geluri calmante, care se vor aplica pe dinți, însă sensibilitatea aceasta dispare în 12-24 de ore de la realizarea procesului de albire. Partea bună este că rezultatele se văd imediat și vor rămâne așa perioadă îndelungată (dacă vă îngrijiți dinții după recomandarea medicilor stomatologi).

Recomandări după albirea cu lampa ZOOM!

În primele trei-cinci zile de la albirea cu lampa ZOOM! trebuie să evitați consumul de alimente colorate, sau băuturi care închise la culoare (vin roșu, cafea, băuturi carbogazoase) pentru că există riscul ca dinții să se păteze. După această perioadă sunteți în afara ”zonei de pericol”, așa că puteți reveni la obiceiurile voastre de zi cu zi.

Contraindicații

Specialiștii nu recomandă albirea în cazul femeilor gravide, în cazul femeilor care alăptează, în cazul pacienților care urmează un tratament medicamentos pentru boli grave. Recomandarea noastră este să cereți sfatul medicului stomatolog în cazul oricărei situații v-ați afla, acesta luând decizia în urma unei anamneze complete.

Așadar, te invităm la clinica Puredent pentru a-ți transforma zâmbetul, pentru că zâmbetul de Hollywood există la Puredent!

Search

+
Call Now Button