Beneficiile igienizării profesionale periodice. Puredent lansează oferta Healthy Smile Friday

Pentru că Puredent nu este doar o clinică stomatologică, ci este locul în care o echipă dedicată de medici lucrează pentru tine, pentru zâmbetul tău, ne dorim să vă oferim toate sfaturile și informațiile, care să vă ajute să schimbați modul în care vă raportați la sănătatea orală.

De ce evidențiem noi elementul de prevenție? De ce punem accentul pe igienizarea profesională, făcută în mod regulat, bi-anual? Pentru că sănătatea orală nu trebuie prețuită doar atunci când a fost pierdută. Sănătatea orală trebuie menținută, iar obiceiurile zilnice, de acasă, susținute de o relație strânsă cu medicul stomatolog vor păstra zâmbetul sănătos.

Acesta este și motivul pentru care am lansat pentru voi oferta ”Healthy Smile Friday”, în care oferim 50% reducere la pachetul de igienizare profesională, care include: detartraj profesional, periaj și AirFlow.

Cinci beneficii majore ale igienizării dentare

  1. În funcție de caz, vei scăpa de majoritatea petelor de pe dinți și te vei bucura de un zâmbet mai alb și mai estetic.
  2. Curățarea profesională regulată a dinților previne dezvoltarea bolilor parodontale, care pot duce la pierderea dinților.
  3. În timpul ședințelor de igienizare, dentistul poate detecta semne ale cancerului oral, care poate fi tratat cu succes dacă este descoperit în fazele incipiente.
  4. Există o legătură importantă între bolile parodontale și cele cardiovasculare. Dacă mergi de două ori pe an la dentist pentru igienizarea dinților poți preveni afecțiunile gingivale și reduce astfel riscurile de atac de cord și accident vascular cerebral.
  5. În timpul igienizării dentare medicul stomatolog poate detecta din timp și trata probleme precum cariile incipiente, plombele sparte sau fracturile dentare.

Care sunt etapele unei ședințe de igienizare, la Puredent?

  • Medicul dentist verifică mai întâi starea sănătății tale orale, detectând posibile carii, placă dentară, tartru sau semne ale bolilor parodontale. Acesta îți va examina atent și limba, gâtul, fața și capul pentru a se asigura că nu există semne ale cancerului oral.
  • Dentistul îți va face un detartraj profesional.
  • Medicul stomatolog va înlătura apoi depunerile de tartru și placă bacteriană de pe dinți și gingii, precum și petele de nicotină, cafea sau alte alimente folosind un AirFlow modern.
  • Vei beneficia și de un periaj profesional pentru ca tu să închei ședința de igienizare cu un zâmbet curat, mai alb și mai sănătos.

Ne dorim să înțelegeți importanța igienizării profesionale, să ne ajutați să educăm și să promovăm acest stil de viață și de sănătate orală către cât mai multe persoane, iar copiii tăi dacă îți vor vedea obiceiurile tale, îți vor lua exemplul. Noi, echipa Puredent, te așteptăm la #clinicazambetelorperfecte pentru a-ți oferi zâmbetul pe care îl meriți! Suntem aici, pentru tine, așa că îți poți face programare la numărul de telefon 0721904777 sau ne poți scrie pe adresa de email info@puredentalclinic.ro

Zâmbetul perfect există și poate fi chiar zâmbetul tău!

Search

+
Call Now Button