Ce a însemnat 2019 pentru Puredent. Retrospectiva unui an minunat

Proiectul Puredent a început cu o dorință: aceea de a le oferi brașovenilor servicii stomatologice occidentale, într-un ambient plăcut, cald și primitor. Așa că am demarat lucrările. Primul pas a fost alegerea unor oameni dedicați, care să ne ofere sfaturile și ajutorul lor în amenajarea clinicii, iar când totul a fost impecabil, am deschis porțile  Puredent către oamenii minunați, care ne-au devenit pacienți.

Formarea echipei medicale, îmbunătățirea constantă a serviciilor oferite și exigența în ceea ce privește actul medical au fost elementele, care în cele opt luni de activitate, ne-au unit, iar acum putem spune că familia Puredent este completă.

Ne bucură să vedem, la finalul zilelor de lucru, cum pacienții noștri pleacă din clinică mulțumiți și fericiți, cu încrederea că zâmbetul lor a primit atenția pe care îl merita, iar mărturie stau gesturile extraordinare pe care ei le fac pentru noi. Cuvintele de apreciere, îmbrățișările calde și recomandările sincere ale pacienților noștri sunt nucleul care a adus în clinica noastră confirmarea că ceea ce facem este apreciat, iar asta se vede în numărul foarte mare de cazuri care ajunge la Puredent.

”Nu este ușor să fii coleg, manager și medic în același timp, însă conștientizarea faptului că sacrificiile te aduc mai aproape de ținta pe care ți-ai propus-o a fost pentru mine forța care m-a făcut să reușesc. Au fost momente frumoase, dar am trecut și prin momente de criză, însă acum, uitându-mă în urmă simt că am învățat enorm, că am evoluat și că sunt un om binecuvântat, care este gata să ofere din binecuvântarea aceasta și altora. 2019 a fost un an în care am făcut pași importanți pe drumul excelenței, iar alături de echipa Puredent sunt convinsă că 2020 va fi anul nostru! Vreau să mulțumesc tuturor celor care au crezut în noi! Vă doresc sărbători fericite și liniștite, alături de familie și prieteni!”

Dr. Cristina Chiriacescu

Fondator Puredent

 

Zâmbetul perfect există și poate fi chiar zâmbetul tău!

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+
Call Now Button