Cinci mituri despre implantul dentar! Care este de fapt realitatea? Puredent explică

Implantul dentar este una din cele mai bune soluții de restaurare a zâmbetului, atunci când pacientul suferă de o edentație (totală sau parțială). Rata de vindecare, durabilitatea în timp și preluarea tuturor funcțiilor unui dinte normal fac din implantul dentar o variantă pe care o recomandăm cu drag tuturor pacienților care își doresc un zâmbet sănătos și perfect.
Citește mai mult

Impactul dăunător pe care fumatul îl are asupra sănătății dinților tăi. Cinci motive să renunți

Fumatul este unul din cele mai dăunătoare vicii, cu impact asupra tuturor organelor, însă unul din cele mai afectate este cavitatea bucală. Dincolo de efectele care pot fi observate ușor, precum halitoza, pierderea albului natural și apariția petelor, există o listă lungă de boli și consecințe pe care ochii noștri nu le văd: boli respiratorii, boli pulmonare sau boli cardiovasculare.
Citește mai mult

Soluții pentru tratamentul de canal în sarcină. Ce putem face și ce nu este recomandat

Cele nouă luni de sarcină sunt cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei, însă pe lângă schimbările hormonale, sarcina vine la pachet cu o serie de ”restricții” sau recomandări din partea medicilor, și a medicilor stomatologi, deopotrivă. Astăzi, în articolul de pe blogul nostru vrem să vă vorbim despre tratamentul de canal în sarcină – ce putem face și ce nu este recomandat de specialiști.
Citește mai mult

De ce este bine să folosești apa de gură? Puredent îți explică

Suntem convinși că toate sfaturile și informațiile pe care vi le oferim la Puredent vă ajută să aveți un zâmbet sănătos și perfect, de aceea, lucrurile mici, pe care le puteți face la voi acasă vă pot ajuta să aveți o cavitate orală sănătoasă. Astăzi, în articolul de pe blog vrem să vă prezentăm beneficiile folosirii apei de gură, după fiecare periaj dentar.
Citește mai mult

Ce este disjunctorul maxilar și care este rolul lui în tratamentul ortodontic. Specialiștii Puredent îți explică

Ne bucurăm atunci când primim întrebări din partea pacienților noștri, pentru că acest lucru înseamnă că informațiile pe care vi le oferim sunt înțelese și prețuite de voi. În articolul de astăzi de pe blog vrem să vorbim despre disjunctorul maxilar – ce este, care este rolul lui în tratamentul ortodontic, ce efecte are asupra danturii și cui se adresează.
Citește mai mult
1 2 3 9