Implantul dentar: etapele integrării lucrărilor pe implanturi. Puredent îți explică pas cu pas

Implantul dentar este o soluție medicală care oferă restaurarea și funcționalitatea zâmbetului, preluând funcțiile naturale ale dinților și asigurând sănătatea întregii cavități orale. Prin articolul de astăzi, realizat de medicii specialiști Puredent, dorim să vă explicăm care sunt etapele lucrărilor stomatologice pe implanturi, pentru ca voi să luați cea mai bună decizie cu privire la sănătatea zâmbetului vostru.
Citește mai mult

Fațetele dentare, soluția care restaurează estetica zâmbetului

Tindem să avem grijă de felul în care arătăm, de felul în care ne îmbrăcăm, de percepția pe care o lăsăm oamenilor atunci când ne întâlnim cu ei, însă cât de multă atenție acordăm zâmbetului nostru? Sănătatea și felul în care arată acesta ar trebui să ne preocupe mai mult, deoarece zâmbetul devine un ambasador al stării de bine.
Citește mai mult

Beneficiile igienizării profesionale periodice. Puredent lansează oferta Healthy Smile Friday

Pentru că Puredent nu este doar o clinică stomatologică, ci este locul în care o echipă dedicată de medici lucrează pentru tine, pentru zâmbetul tău, ne dorim să vă oferim toate sfaturile și informațiile, care să vă ajute să schimbați modul în care vă raportați la sănătatea orală. De ce evidențiem noi elementul de prevenție? De ce punem accentual pe igienizarea profesională, făcută în mod regulat, bi-anual?
Citește mai mult

Tipuri de aparate dentare, pentru un zâmbet perfect! La Puredent faci alegerea corectă

Aparatele dentare nu sunt un moft, aparatele dentare nu sunt doar pentru copii, aparatele dentare sunt un tratament stomatologic, ce ajută la îndreptarea dinților și la corectarea defectelor, care pot avea efecte asupra întregii danturi. La Puredent îți punem la dispoziție o gamă largă de tipuri de aparat dentar, pentru a-ți oferi confortul unui zâmbet perfect, fără a-ți face griji de felul în care arăți în timpul tratamentului ortodontic.
Citește mai mult

Periuță electrică sau manuală? Diferențe și sfaturi, pentru ca tu să faci alegerea corectă

Poate că pare un subiect ”ușor”, al cărui răspuns credeți că îl cunoașteți, însă periajul dentar este extrem de important pentru sănătatea orală, iar dacă nu este corect efectuat, poate atrage după sine o serie de efecte care generează apariția unor boli sau afecțiuni dentare. De aceea, noi, specialiștii de la Puredent, ne dorim să îți explicăm tot ceea ce trebuie să știi, atunci când faci alegerea în ceea ce privește achiziționarea unei periuțe de dinți.
Citește mai mult
1 2 3 8