Consultații stomatologice cu ajutorul camerei intraorale. Care sunt beneficiile?

La Puredent vrem să îți oferim cele mai bune servicii, de aceea, atunci când te așezi pe scaunul stomatologic din clinica noastră vrem să ai certitudinea că specialiștii noștri lucrează pentru tine și au grijă ca tu să beneficiezi de un consult profesionist, amănunțit, care să traseze direcția clară spre un tratament medical de înaltă clasă. Așa că ne folosim de toate beneficiile pe care tehnologia ni le oferă, iar consultul medical se realizează cu ajutorul camerei intraorale.

Ce este camera intraorală?

Camera intraorală este un dispozitiv montat la scaunul stomatologic care ne ajută la vizionarea cavității bucale în timp real, astfel încât pacientul să vadă împreună cu medicul problemele dentare. Ajuta, de asemenea, la înțelegerea mai bună a statusului dentar și realizarea exacta a planului de tratament.

Camera arată ca un pix, peste care se aplică un o folie protectoare de unică folosință și care se plimba la nivelul tuturor dinților, gingiilor și nu numai. Poate fi conectată la monitor printr-un fir sau poate fi wireless. Fiind o cameră digitală, aceasta oferă toate beneficiile unei poze.

Camera intraorală este perfectă pentru detectarea la stadii incipiente a cariilor dentare, iar astfel tratamentul este cu siguranță minim-invaziv și mai ales cu un nivel de durere redus.

Camera intraorală ne ajută la documentarea cazurilor, cu poze înainte și după tratament pentru a se observa evolutia planului de tratament.

Pentru că suntem transparenți și vrem să știi care sunt pașii pe care îi urmăm, atunci când vei veni în clinica noastră.  După consultul medical stomatologic vei primi planul de tratament în care vor fi detaliate, atât partea medicală, cât și partea financiară, pentru ca tu să știi ce facem, pas cu pas, în readucerea sănătății tale orale.

Îți stăm la dispoziție, iar echipa noastră este gata să te ajute. Tot ce trebuie să faci este să suni la numărul 0721904777 și să îți faci o programare, sau ne poți scrie pe adresa de email info@puredentalclinic.ropentru a ne cere toate informațiile de care ai nevoie.

Zâmbetul perfect există și poate fi chiar zâmbetul tău!

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+
Call Now Button