Coroanele dentare EMAX. Cât costă și ce beneficii aduc zâmbetului tău?

22 iul. 2022 Blog

De când am lansat campania noastră dedicată coroanelor dentare EMAX am primit o serie de întrebări din partea voastră, iar pentru că știți deja că politica noastră este transparența, vrem să vă prezentăm costul pentru fiecare coroană dentară EMAX, ce va fi cuprinsă în lucrarea de reabilitare protetică.

Beneficiile și avantajele coroanelor dentare

Mii de pacienți, care au ales serviciile Puredent, ne-au spus că viața lor s-a schimbat radical după ce și-au lăsat zâmbetul transformat de echipa noastră medicală. Cu ajutorul coroanelor dentare EMAX, nu doar că reparăm micile imperfecțiuni ale dinților, însă re-creăm întreaga arhitectură a zâmbetului tău:

  • Culoare perfectă
  • Translucență
  • Detalii naturale
  • Rezistență și durabilitate
  • Îmbunătățirea esteticii dentare

Realizare. Proceduri. Pași 

Deși efectele reabilitării estetice prin coroane dentare au efectul „WOW”, vrem să îți explicăm pașii pe care îi urmăm în realizarea acestui serviciu, pentru ca tu să deții toate informațiile de care ai nevoie.

  1. Examinarea și pregătirea pacientului
  2. Amprentarea și pregătirea dinților
  3. Lucrarea intermediară, provizorie
  4. Cimentarea și verificarea lucrării finale.

Costuri

Pentru că ne dorim ca un număr cât mai mare din pacienții noștri să beneficieze de perfecțiunea pe care o oferă coroanele dentare, pe lângă #ofertaspeciala pe care am lansat-o (vezi oferta specială aici ), le oferim pacienților noștri o reducere adițională de 10% din costul lucrării finale.

Astfel, prețul unei coroane dentare full ceramică EMAX este de 1750 RON, iar în cazurile în care reabilitarea dentară este una complexă, suntem deschiși și la plata în rate, pentru a veni în sprijinul pacienților noștri.

De ce să alegi Puredent? Pentru că suntem alături de tine, pas cu pas, având în vedere, în fiecare zi, că zâmbetul tău este prioritatea noastră. Este o misiune pe care dorim să o respectăm, iar ea să fie elementul diferențiator între Puredent și restul clinicilor stomatologice din zonă.

Iubim să lucrăm pentru tine.

Iubim să îți oferim zâmbetul perfect pe care îl meriți: el există, iar echipa Puredent este pregătită să ți-l re-creeze.

Search

+
Call Now Button