Cu ce se diferă periajul profesional de cel pe care îl faci acasă? Puredent îți explică

Sfatul medicului stomatolog este binecunoscut de toată lumea: este recomandat să ne spălăm pe dinți de cel puțin două ori pe zi – dimineața, și seara înainte de culcare, însă, la controalele periodice, atunci când se realizează și detartrajul semestrial, medicul stomatolog recomandă și realizarea unui periaj profesional al dinților.

Cu ce este diferit periajul profesional?

Periajul profesional este o procedură complet nedureroasă. Se realizează doar în cabinetul medicului stomatolog, care acționează cu ajutorul unor instrumente și paste de dinți speciale, pentru a îndepărta placa bacteriană din cele mai inaccesibile zone. Periajul profesional se mai utilizează înainte de albirea dentară, de aplicarea unui aparat dentar cu brackeți sau înainte de sigilarea dentară.

Ce trebuie să știți este că periajul profesional nu are efect de albire al dinților, ci doar de curățare a lor, în profunzime, acțiune menită să îndepărteze placa bacteriană și să ofere un mediu curat, ferit de microbi, pentru a menține sănătatea dinților.

Periajul profesional nu înlocuiește, ci completează detartrajul cu ultrasunete, fiind necesar pentru a netezi suprafețele și pentru a îndepărta complet eventualele reziduuri ale plăcii bacteriene. Acest periaj este complet lipsit de durere, nu necesită mai mult de o ședință de tratament şi oferă o senzație de prospețime de lungă durată.

Îți dorești un zâmbet sănătos? Te așteptăm în clinica noastră, pentru a-ți curăța și a avea grijă de dinții tăi. Specialiștii Puredent sunt aici pentru tine – scrie-ne pe info@puredentalclinic.ro sau sună-ne la 0721904777 pentru programări sau orice altă informație ai avea nevoie.

Zâmbetul perfect există! Și poate fi chiar zâmbetul tău!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+
Call Now Button