Cu ce se diferențiază albirea cu lampa UV Philips ZOOM Advanced White față de celelalte metode de albire?

Unul din cele mai populare servicii de estetică dentară – albirea profesională – atrage după sine o serie de întrebări pe care ni le adresează pacienții, atunci când își doresc un zâmbet mai alb: de ce trebuie să îmi fac albire într-o clinică stomatologică și nu pot apela la un kit de albire, în intimitatea casei mele?

La această întrebare, precum și explicații clare, vă vom oferi în articolul de astăzi. Astfel, spor la informație 🙂

Albirea dentară este pentru totdeauna?

Apreciată atât de către bărbați, cât și de femei, albirea dinților (sau tratamentul de albire) e disponibilă în diferite forme pentru a satisfice fiecare buget, la diferite intervale de timp, și în funcție de necesități. Fie prin sesiuni de albire efectuate în cabinetele stomatologice, sau acasă, prin utilizarea de kituri de albire cumpărate de la farmacie, soluțiile de albire a dinților sunt variate și tot mai populare. Practic, toți cei care optează pentru o soluție de albire, obțin o îmbunătățire substanțială în luminozitatea și albul zâmbetului lor. Însă albirea nu este o soluție permanentă și necesită întreținere sau „touch-up-uri”, pentru un efect prelungit.

Albirea dentară. Metode prin care poți avea un zâmbet mai alb

Albirea dentară cu lampa UV Philips ZOOM Advanced White

Principalul avantaj al albirii ”in-office” – în cadrul clinicii Puredent este faptul că se poate obține o albire cu până la 6-8 nuanțe într-o singură ședință. Încă un avantaj major îl prezintă faptul că întregul proces este supravegheat de către un medic cu experiență, care poate adapta tratamentul în funcție de nevoile fiecărui pacient.

La Puredent, albirea profesională se face cu lampa cu lumina LED Philips ZOOM, care folosește tehnologie de ultimă oră pentru albirea dinților. Lampa profesionala emite lumina LED, care activează gelul de albire Philips ZOOM! Chairside Light-Activated Whitening Gel. Lumina folosită de către lampa are o lungime de undă între 400-505 nanometri, iar medicul poate alege să regleze aparatul la unul din cele 3 niveluri disponibile, după evaluarea situației fiecărui pacient.Astfel, după doar 60 de minute, pacientul se va bucura de un zâmbet cu până la 8 nuanțe mai alb, tranformarea fiind vizibilă imediat. În plus, pacientul va primi din partea medicului o serie de recomandări care îl vor ajuta să păstreze nuanța dinților pe termen îndelungat.

Kit de albire pentru acasă

Cea mai ieftină și mai convenabilă opțiune de albire, din punct de vedere financiar, implică utilizarea unui kit cu un gel de concentrație mai mică decât cel pentru kitul de albire profesional, și care se comercializează în diverse forme. Gelul este aplicat pe dinți prin tăvi de mărime universală, benzi de albire sau aplicatoare prin periaj. Aceste kituri sunt folosite în mod special pentru albirea dinților din față, spre deosebire de tăvile personalizate din kitul profesional care poate fi folosit mai bine pentru întreaga dantură.

Albirea dentară. Menținerea rezultatelor obținute

Pentru a prelungi durata de viață a dinților recent albiți, stomatologii recomandă:

  • Albirea de întreținere – aplicată imediat sau o dată pe an.
  • Evitarea alimentelor și a băuturilor de culoare închisă timp de cel puțin o săptâmănă după albire. Ori de câte ori este posibil, savurați băuturile de culoare închisă cu un pai.
  • Practicarea unei excelente igiene orale – periaj și folosirea aței dentare după mese și înainte de culcare.

Te așteptăm la Puredent să îți oferim un tratament de albire profesional, pentru a-ți oferi zâmbetul perfect pe care ți l-ai dorit. Suntem aici, pentru tine, de aceea ne poți suna la numărul de telefon 0721904777 sau ne poți scrie pe adresa de email info@puredentalclinic.ro.

Zâmbetul perfect există și poate fi chiar zâmbetul tău!

Search

+
Call Now Button