De ce ni se îngălbenesc dinții? Ce soluție îți oferă Puredent pentru a avea un zâmbet strălucitor

Ai grijă de dinții tăi, te speli de două ori pe zi, folosești apă de gură și ața dentară, dar cu toate acestea dantura ta nu arată așa cum ai vrea? Există mai multe motive pentru care dinții se îngălbenesc – de la alimentație, la băuturile consumate și tratamentele medicamentoase – toate acestea pot lăsa urme nedorite asupra danturii noastre. Din fericire, avem soluția care îți poate oferi strălucirea pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Dar să le luăm pe rând.

 

Alimentația

Există alimentele pe care le consumăm, dar care pot afecta culoarea dinților noștri: sosul de roșii, curry-ul, fructele de pădure – sunt doar câteva exemple de alimente care schimbă culoarea dinților noștri. Recomandarea noastră este ca după consumul acestor alimente să folosiți alimente care să neutralizeze acizii: lapte sau brânză tare.

Băuturi

Cafeaua, ceaiul negru sau băuturile carbogazoase îngălbenesc dinții, dacă sunt ingerate cu regularitate. Sfatul nostru ar fi să beți cât mai multă apă, iar atunci când consumați astfel de băuturi să încercați să folosiți un pai, pentru a feri cât mai mult contactul acestora cu suprafața dentară.

Fumatul

Nicotina poate lăsa pete gălbui pe suprafața dinților, de aceea recomandarea noastră este renunțarea la tutun, dacă vă doriți un zâmbet alb și strălucitor.

 

Medicamentele

Antihistaminicele, medicamentele anti-psihotice și medicamentele pentru tensiunea arterială ridicată pot duce la dinți care au o tentă galbenă.

 

Soluția oferită de Puredent

Spre deosebire de metodele găsite în comerț, care promit albirea dinților – de la pastele de dinți cu efect de albire, până la benzile care ajută la albirea dinților – Puredent vă oferă posibilitatea unui zâmbet alb, cu până la 6-8 nuanțe, în doar 60 de minute, cu ajutorul lampei Philips ZOOM Advanced White. Această procedură este sigură și eficientă, ba mai mult, nu distruge și nu afectează smalțul dinților.

Vreți un zâmbet perfect alb? Acesta nu este doar în reviste! La Puredent îl puteți avea! Vă stăm la dispoziție, la numărul de telefon 0721904777, sau ne puteți scrie pe info@puredentalclinic.ropentru mai multe informații și detalii.

 

Zâmbetul perfect există și poate fi chiar zâmbetul tău!

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+
Call Now Button