Dinți îngălbeniți și inegali? Puredent îți oferă soluția sigură și estetică

Sunt foarte mulți pacienți care vin în clinica noastră, nemulțumiți de aspectul dinților lor – fie că este vorba de culoare, sau formă, ori mici defecte, aceste aspecte inestetice pot fi transformate într-un zâmbet perfect, cu ajutorul fațetelor dentare.

Această intervenție este minimum invazivă, însă rezolvă toate problemele dentare, de natură estetică, fiind o lucrare de care pacientul se poate bucura pentru o lungă perioadă de timp (15-20 de ani, dacă se respectă sfaturile medicului stomatolog, privitoare la îngrijirea fațetelor post-aplicare).

Ce sunt fațetele dentare?

Fațetele dentare sunt foițe foarte fine din porțelan, dar care sunt rezistente – asemenea smalțului natural al dinților, și se aplică pe partea din față dinților. Fațetele dentare se realizează în laborator, cu ajutorul tehnologiei computerizate pentru a fi perfecte, ținând cont de trăsăturile anatomice și particularitățile feței pacientului.

În funcție de dorința și bugetul pe care pacientul îl alocă transformării sale, fațetele dentare pot fi realizate din materiale precum ceramică EMAX, zirconiu, porțelan sau compozit.

În ce cazuri poți apela la fațetele dentare pentru transformarea zâmbetului?

Această soluție de estetică dentară poate fi recomandată de medicul stomatolog chiar ca o alternativă la aparatul dentar, dacă modificările sunt minore.

Însă fațetele dentare pot fi aplicate și în alte cazuri:

  • Tulburări dentare de formă sau volum dentar (cazuri în care dinții sunt conici, sau mult mai mici decât restul dinților)
  • Anomalii de structură a smalțului
  • Colorații rezistente la tratamentele de albire
  • Modificări ușoare de poziție a dinților

De câte fațete am nevoie?

Fațetele dentare nu se aplică pe toată dantura, în cele mai multe cazuri, acestea sunt o opțiune pentru dinții din față – cei mai vizibili atunci când pacientul vorbește sau râde.  Însă, fațetele dentare pot fi aplicate și pe un singur dinte, sau pe un set de dinți: 8 sau 10.

Care sunt principalele avantaje ale fațetelor dentare?

  • Fiind un serviciu care ține de estetica dentară, unul dintre principalele avantaje este acela că îmbunătățește considerabil estetica dinților.
  • Așa cum am menționat, cu ajutorul fațetelor dentare nu trebuie restaurarea tuturor dinților.
  • Dinții naturali sunt conservați, iar suprafața dentară care trebuie șlefuită este minim invazivă.
  • Fațetele dentare nu se colorează – spre deosebire de dinții naturali, fațetele dentare nu se colorează și nu necesită albire dentară.

Primul pas, dacă îți dorești să ai un zâmbet perfect, este să mergi la un consult stomatologic, iar specialiștii Puredent te vor îndruma și îți vor da cele mai bune sfaturi. Planul de tratament este întotdeauna personalizat, în clinica noastră, de aceea ne poți suna la numărul de telefon 0721904777 pentru a-ți face o programare.

Zâmbetul perfect există și poate fi chiar zâmbetul tău!

 

Search

+
Call Now Button