Extracție + Implanturi + Dinți ficși, în 24 h. La Puredent se poate!

Visul de a avea o dantură perfectă este mult mai aproape și realizabil, într-un timp record, datorită avansării tehnologiei. La Puredent am avansat partea de implantologie dentară, aducând în clinica noastră sistemul Sky Fast and Fixed. În cele ce urmează vă vom prezenta ce presupune acest serviciu și cum poți avea o dantură perfectă, în 24h.

Cine poate beneficia de acest sistem de implanturi? Care sunt candidații pentru sistemul Sky Fast and Fixed?

Zâmbetul perfect poate fi oferit chiar și pacienților care suferă de edentație totală, sau parțială, aceștia fiind candidații perfecți pentru sistemul Sky Fast and Fixed. Iar acest lucru se transpune într-o lucrare de extracție (dacă pacientul are o edentație parțială), apoi medicul implantolog trecând la realizarea implanturilor dentare, și realizarea lucrării fixe, într-o singură zi – fără etapele adiției osoase – reducându-se semnificativ timpul de așteptare. Mai mult, folosindu-ne de tehnologia PRGF, timpul de vindecare se reduce la jumătate!

Ce presupune sistemul Sky Fast and Fixed?

Medicul implantolog folosește implanturi drepte, combinate cu implanturi angulate la 35 de grade, care devin suport pentru lucrarea provizorie, care se realizează de tehnician, în câteva ore de la inserarea implanturilor. Astfel, timpul de așteptare pentru o dantură perfect funțională și estetică este de doar 24h!

Ce avantaje aduce pacientului sistemul Sky Fast and Fixed?

Pentru că vrem să înțelegeți de ce am adus la Puredent acest sistem revoluționar de implantare, dorim să vă prezentăm câteva dintre avantajele pe care le presupune sistemul Sky Fast and Fixed:

  • 24 de ore – timpul în care pacientul poate pleca din clinică, având o dantură funcțională și anatomic potrivită trăsăturilor sale
  • Destinat pacienților cu edentații (parțiale sau totale), sistemul Fast and Fixed oferă o lucrare fixă, înșurubată pe implanturi
  • Timpul tratamentului este redus
  • Nu se apelează la sinus lift
  • Nu se apelează la adiție osoasă
  • Numărul implanturilor este redus

Care sunt pașii, pe care îi urmăm la Puredent în cazul unui candidat pentru sistemul Sky Fast and Fixed:

Consultație preliminară – este momentul în care medicul implantolog face anamneza cazului, realizând planul de tratament, personalizat fiecărui pacient în parte.

Pasul de 24 de h

După ce planul de tratament a fost acceptat de pacient, se trece la lucrarea de implantare propriu-zisă:

  • Inserarea implanturilor rapide – această intervenție se realizează sub anestezie, iar pacientul nu va simți niciun disconfort/durere
  • Realizarea și atașarea lucrării provizorii – aceasta este o lucrare protetică fixă, care se atașează implanturilor inserate la pasul 1.

Lucrarea finală

După o perioadă de vindecare, de 3-6 luni de zile, după osteointegrarea implanturilor și vindecarea completă a gingiilor, se realizează definitivarea lucrării, prin atașarea dinților ficși (care pot fi realizați dintr-o gamă variată de materiale: compozit, porțelan, zirconiu, coroane ceramice CAD-CAM, etc).

Suntem convinși că profesionalismul echipei noastre medicale și dedicarea pe care o oferim fiecărui pacient în parte, se transpun în zâmbetele perfecte pe care le creăm la Puredent. Suntem aici, pentru tine, pentru a-ți oferi zâmbetul pe care îl meriți, de aceea, ne poți suna la numărul de telefon 0721904777 sau ne poți scrie pe adresa de email info@puredentalclinic.ro pentru mai multe informații sau detalii privitoare la prețurile sau serviciile noastre.

Zâmbetul perfect există și poate fi chiar zâmbetul tău!

Search

+
Call Now Button