Implantul Straumann, în clinica Puredent. Ce trebuie să știi despre tehnica ce a revoluționat implantologia dentară

Vândut în peste 14 milioane de exemplare în întreaga lume, implantul Straumann, fabricat în Elveția, a reușit să revoluționeze domeniul implantologiei dentare. Cum? Prin tehnici care ușurează munca medicului implantolog, prin materiale de foarte mare finețe și calitate și printr-o rată de reușită de aproape 100%.

Ne-am dorit, în clinica Puredent, să le oferim pacienților noștri șansa unui zâmbet perfect, de aceea am introdus în cadrul serviciilor noastre și această variantă.

 

Viziunea Straumann

Viziunea Straumann a fost să creeze mai mult decât zâmbete, de aceea Straumann a devenit sinonim cu inovația și calitatea ireproșabilă, susținute de dovezi științifice. Produsele Straumann și-au câștigat respectul la nivel mondial, fiind tehnici adoptate în peste 100 de țări din întreaga lume.

      

Tipuri de implanturi dentare marca Straumann

Aplecându-se în primul rând asupra nevoilor pacienților, elvețienii de la Straumann au perfecționat mai multe tehnici de implant dentar, iar noi ne vom apleca asupra a trei dintre ele:

  • Implantul dentar Straumann Soft tissue level – acesta este un implant dentar de nivel tisular, conceput pentru a simplifica tratamentul. Procedura chirurgicală într -o singură etapă permite o trauma chirurgicală minimă , o recuperare mult mai rapidă, disconfort post-operator minim și un timp redus semnificativ până la realizarea lucrării protetice finale.
  • Implantul dentar Straumann Bone level – acest implant dentar este recomandat pacienților care au o atenție sporită părții estetice, oferind un aspect natural, foarte apropiat de dintele biologic al pacientului. Ceea ce putem spune despre linia Straumann Bone Level este că este perfectă pentru pacienții care își doresc o dantură perfectă, fiind flexibilă în tratament și soluții.
  • Implantul dentar Straumann Roxolid – acest tip de implant dentar reprezintă vârful de gamă oferit de Straumann, fiind cel mai performant produs al elvețienilor. Roxolid-ul este un material revoluționar conceput special pentru utilizarea în implantologia dentară. Realizat dintr-un aliaj de titan-zirconiu este mai rezistent decât titanul pur, cu o excelenta capacitate de integrare osoasă, această combinație de proprietăți fiind unică pe piața implanturilor dentare.

 

Toate aceste tehnici și produse îți sunt puse la dispoziție în clinica noastră, iar medicul stomatolog îți va face recomandarea care ți se potrivește cel mai bine. Îți dorești o experiență medicală excelentă? Visezi la un zâmbet perfect? Fă-ți chiar astăzi o programare la clinica Puredent, sunând la numărul 0721904777, sau scriindu-ne un email pe adresa de email info@puredentalclinic.ro.

Zâmbetul perfect există. Poate fi chiar zâmbetul tău!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+
Call Now Button