implant dentar brasov

OFERTA SPECIALĂ! Reducere de 100 EUR la implant dentar

Pentru că ne dorim să fim alături de voi, nu doar prin servicii medicale ireproșabile, ne-am gândit să începem luna Iulie cu o ofertă specială, pentru toți pacienții care vor să dea o nouă șansă zâmbetelor lor. Astfel, după discuții și întâlniri cu partenerii și colaboratorii noștri, dar și cu personalul medical Puredent, am creat o ofertă pentru implanturile dentare.

Toți pacienții care vor avea nevoie de intervenție de restaurare dentară prin implant vor beneficia de o reducere de 100EURO/fiecare implant dentar.

Ce este implantul dentar?

Implantul dentar este o rădăcină artificială, realizată din titan pur, care este introdusă în osul mandibular sau maxilar și care se integrează complet în structura osoasă proprie, înlocuind cu succes dintele lipsă, fără a afecta alți dinți. Deasupra acestei rădăcini se aplică un bont protetic, care face legătura cu dintele artificial.

Indiferent dacă ai pierdut unul sau mai mulți dinți, implantul dentar este cea mai bună soluție – un tratament minimum invaziv, fără durere sau disconfort, cu vindecare rapidă, care redă aspectul estetic și funcționalitatea dinților pierduți, în cel mai scurt timp. Implantul dentar poate înlocui un singur dinte sau poate reprezenta o bază pentru crearea unei punți sau a unei proteze dentare, permițând astfel reconstrucția mandibulei sau a maxilarului superior.

Care sunt avantajele implanturilor dentare?

Implanturile dentare au numeroase avantaje, de la aspectele de ordin estetic la cele legate de sănătate, însă cele mai importante sunt următoarele:

  • Imită perfect dinții naturali;
  • Au o durată foarte lungă de viață:
  • Protejează întreaga dantură de la degradare;
  • Intervenția este minimum invazivă (dinții vecini nu sunt afectați);

Întotdeauna ne-am propus ca prin serviciile oferite, prin actul medical și implicarea medicilor noștri, experiența pacienților la clinica Puredent să fie întotdeauna una de care să își aducă aminte cu plăcere. Am crescut împreună și ne dorim să păstrăm același standard: zâmbete perfecte, în fiecare zi! Dacă îți dorești să beneficiezi de oferta noastră specială, sau să îți oferim mai multe informații și detalii, ne poți contacta pe adresa de email info@puredentalclinic.ro sau la numărul de telefon 0721904777.

Zâmbetul perfect există și poate fi chiar zâmbetul tău!

Search

+
Call Now Button