Retrospectiva unui an al speranței. Vă dorim un 2021 al zâmbetelor sincere și frumoase!

2020 a fost un an al încercărilor. Un an în care reperele noastre de normalitate s-au schimbat, iar noi ne-am adaptat la o altă realitate. 2020 a fost un an în care am re-descoperit ce este prețios, de fapt, în viețile noastre: familia, prietenii, lucrurile mici, pe care până acum le luam ca normale.

Pentru noi, echipa Puredent, acest an a ridicat ștacheta: am lucrat 12 ore/zi echipați din cap până în picioare, pentru ca actul medical să fie realizat după cele mai ridicate standarde de siguranță și am reușit!

Pentru noi, echipa Puredent, 2020 a fost un an care ne-a arătat încă o dată că motto-ul după care ne ghidăm în fiecare zi este mai actual ca niciodată: ”Nu există nu se poate!”

Am întâlnit oameni extraordinari, cazuri care ne-au provocat, și am transformat zâmbete – pentru că în acest an, mai mult ca niciodată, zâmbetul a devenit cel mai de preț accesoriu, de pe fețele noastre.

De la implanturi dentare – folosindu-ne de cele mai avansate tehnologii în domeniu, la cazuri de estetică dentară, la cazuri de ortodonție sau protetică, ori pedodonție – Puredent a devenit o comunitate extraordinară, formată din oamenii potriviți, care ne-au călcat pragul, oferindu-ne încrederea și recunoștința lor.

Nu putem decât să îi mulțumim lui Dumnezeu, că astăzi, în ultima zi a acestui an, suntem sănătoși, că familiile noastre sunt mai unite și mai fericite, că am fost ghidați în fiecare zi de încercare și că la final, ne uităm în urmă și vedem din 2020 un al speranței – pentru un viitor pe care vom ști cum să ni-l scriem, împreună, alături de voi toți!

Vă mulțumim vouă, dragii noștri pacienți că ați văzut în Puredent mai mult decât o clinică stomatologică, ați văzut că Puredent este ”altfel”!

Le mulțumim din toată inima tuturor membrilor echipei noastre – pentru dăruire, pentru perseverență și pentru dragostea cu care își fac meseria în fiecare zi!

Să ne auzim cu bine! Să ne vedem sănătoși, mai înțelepți, mai înțelegători și mai buni!Să avem cu toții un an pe care să îl începem cu o lecție învățată: lecția dragostei, a acceptării și a dorinței de a face bine tuturor celor din jurul nostru! Vă iubim din suflet și vă urăm un călduros ”La mulți ani”!

Zâmbetul perfect există și poate fi chiar zâmbetul tău!

Search

+
Call Now Button