Testul care îți poate salva viața în 2 minute, acum la Puredent. VELscope VX – aparatul care depistează cancerul oral

Ne dorim să avem în clinica noastră toată aparatura performantă care poate schimba radical viețile pacienților care vin la noi. De aceea, am ales să aducem în clinica noastră și aparatul VELscope VX – folosit cu succes de peste 15.000 de medici stomatologi din întreaga lume pentru depistarea cancerului oral.

Acest aparat utilizează lumina flourescentă pentru a lumina cavitatea orală a pacientului, astfel, în timpul testării, țesuturile anormale apar ca o pată întunecată în timp ce țesuturile sănătoase sunt fluorescente.

În doar două minute, printr-o scanare non-invazivă, nedureroasă și rapidă, medicul poate observa anomaliile din cavitatea bucală, cancerul fiind depistat într-o fază incipientă, și astfel tratat, cu mai multe șanse de vindecare.

Înainte de apariția acestui aparat, medicul stomatolog realiza diagnosticul anomaliilor din cavitatea bucală cu ochiul liber, neasistat de tehnologie, astfel, cancerul bucal era depistat în fază avansată, șansele de vindecare și tratament fiind reduse. Acum, îmbrățișând beneficiile acestei tehnologii, testarea și diagnosticarea sunt rapide și nedureroase, iar în doar două minute medicul poate oferi un diagnostic precis, care poate salva viața pacienților.

Beneficiile testării cu aparatul VELscope VX:

  •  Testare rapidă şi nedureroasă;
  •  Rezultat sigur, de 100%;
  •  Non-invaziv;
  •  Depistarea precoce creşte şansele unor tratamente şi intervenţii de succes;
  •  Economie de timp

Scanarea cu VELscope VX poate fi realizată exclusiv de medicul stomatolog acreditat, care are experiență în testarea orală, și implicit în acest tip de procedură. La Puredent, doamna doctor Andreea Balint este medicul care se ocupă de aceste proceduri, fiind specialistul nostru în Paradontologie.

Vrem să te simți în siguranță, atunci când vii la Puredent. Vrem să știi că îți oferim cele mai bune variante de tratament, iar la noi tu ești prioritatea noastră numărul 1.

Suntem aici, pentru a-ți oferi cele mai bune soluții de tratament, așa că îți stăm la dispoziție pentru toate informațiile de care ai nevoie, precum și pentru a-ți programa următoarea vizită la Puredent: 0721904777 sau info@puredentalclinic.ro.

Zâmbetul perfect există și poate fi chiar zâmbetul tău!

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

+
Call Now Button