Tipuri de aparate dentare, pentru un zâmbet perfect! La Puredent faci alegerea corectă

Aparatele dentare nu sunt un moft, aparatele dentare nu sunt doar pentru copii, aparatele dentare sunt un tratament stomatologic, ce ajută la îndreptarea dinților și la corectarea defectelor, care pot avea efecte asupra întregii danturi.

La Puredent îți punem la dispoziție o gamă largă de tipuri de aparat dentar, pentru a-ți oferi confortul unui zâmbet perfect, fără a-ți face griji de felul în care arăți în timpul tratamentului ortodontic. În cele ce urmează, dorim să îți prezentăm toate tipurile de aparat dentar pe care ți le punem la dispoziție în #clinicazambetelorperfecte.

Aparatele dentare metalice sunt cele mai comune aparate, deoarece, în raportul calitate-preţ, sunt cele mai eficiente. Acestea aduc o serie de avantaje, precum faptul că este eficient în tratarea tuturor anomaliilor dento-maxilare, se pot personaliza pe placul pacientului cu ajutorul elasticelor colorate, iar costul de tratament este mai redus. Singurul minus oferit de acest tip de aparat este faptul că are o vizibilitatea pronunțată în ceea ce privește aspectul fizic. Totuși, acesta poate arăta foarte bine la o persoană care a ales să poarte aparatul cu multă încredere, fără să îl mascheze.

Aparatele dentare transparente-safir reprezintă una dintre variantele mai accesibile, dacă vă interesează, în mod special, felul în care se va vedea aparatul dentar, pe parcursul tratamentului ortodontic. Acestea sunt realizate dintr-un cristal matur de safir, un mineral foarte dur, care este aproape invizibil. Așa că purtarea unui astfel de aparat dentar vă va oferi zâmbetul pe care vi-l doriți, fără a fi sesizat de cei din jurul vostru!

Aparatele dentare tip gutieră Aceste tipuri de aparate sunt invizibile și pot îndrepta dinții într-un mod destul de eficient, însă nu conțin brackeți sau sârme. Aceste aparate folosesc o tehnologie computerizată 3D care transformă amprentele dentare într-o imagine 3D, după care se realizează seturi de gutiere cu ajutorul cărora se îndreaptă dinții, progresiv. Marele avantaj al acestor aparate este faptul că sunt invizibile și totodată oferă un confort deosebit față de alte tipuri de aparate.

Aparatele dentare linguale reprezintă cea mai estetică variantă pentru un aparat dentar, deoarece se aplică pe suprafața internă a dinților și, astfel, este complet invizibil. Ultima generație de aparate dentare linguale folosește o tehnică computerizată pentru a stabili planul de tratament.

Astfel, ele sunt eficiente pentru majoritatea cazurilor, dar există cazuri foarte limitate cărora nu li se recomandă acest tip de tratament. Marele avantaj îl constituie faptul că aveți posibilitatea de a vedea cum va arăta rezultatul final al tratamentului, chiar înaintea începerii acestuia.

Un alt avantaj este faptul că prezintă un grad ridicat de confort, iar timpul de tratament este mai redus, datorită materialelor și tehnicii de fabricare folosite.

Orice tip de aparat vei alege, la Puredent vei avea parte de îndrumarea și sfatul medicului ortodont, care îți va prezenta toate variantele ce se potrivesc pentru fizionomia, cazul și bugetul tău. La noi nu există ”Nu se poate”, iar provocările sunt cele care ne ”pompează” energie! Suntem aici, pentru tine, așa că ne poți suna la 0721904777 sau scrie la info@puredentalclinic.ro pentru mai multe informații sau programări.

Zâmbetul perfect există și poate fi chiar zâmbetul tău!

Search

+
Call Now Button