Dentetico - clinica ta stomatologica din Brasov

Tu ești în centrul preocupărilor noastre, iar asta face diferența pentru Dentetico.

Cauți un dentist în Brașov? Estetica zâmbetului este punctul în jurul căruia am gândit toate serviciile noastre, deoarece ne dorim să pleci din clinica Dentetico cu încredere și convingerea că frumusețea ta trebuie exprimată în fiecare zi printr-un zâmbet larg. Echipa Dentetico va fi alături de tine pe tot parcursul experienței medicale, explicându-ți fiecare procedeu și luând decizia perfectă.

Redefinim estetica zâmbetului

DE CE SĂ ALEGI DENTETICO

SPECIALIȘTI ÎN ESTETICĂ

Frumusețea zâmbetului tău este una din prioritățile clinicii Dentetico, iar tehnicile revoluționare din estetica dentară ne ajută să îndepărtăm orice defect.

DIAGNOSTICARE PRECISĂ

Înainte de a începe orice tratament sau intervenție, specialiștii Dentetico vor realiza o anamneză amănunțită, și doar apoi vor începe aplicarea tratamentelor.

PROGRAM FLEXIBIL

Suntem la dispoziția ta, timp de 12 h – de la 9:00 dimineața, până la 21:00, pentru că ne dorim să facem din vizita la dentist un eveniment de care să îți aduci aminte cu plăcere.

TRANSPARENȚĂ ÎN COSTURI

Înainte de începerea fiecărui procedeu, medicii Dentetico îți vor explica în ce constă și care este valoarea lui, pentru ca tu să știi încă de la început la ce să te aștepți.

PERSONAL PRIETENOS

Încă din momentul în care intri în clinica Dentetico, vrem să trăiești experiența unui zâmbet sincer oferit de toți membrii echipei, pentru că starea ta de bine este una din prioritățile noastre.

MEDICI CALIFICAȚI

Pentru toate nevoile tale, clinica Dentetico îți pune la dispoziție medici specializați în toate ramurile stomatologiei: de la profilaxie, la estetică sau implantologie.

Totul pentru pacientii nostri din Brasov

Pentru că meriți un zâmbet curajos, echipa Dentetico este aici pentru tine!

Dacă te gândești să iei în considerare protetica dentară ca tratament, pentru reconstrucția completă a zâmbetului, probabil că ai o mulțime de întrebări, cărora vrei să le oferi un răspuns. Cum este procedura? La ce ar trebui să mă aștept după aceasta? Care sunt avantajele? Cine îți poate oferi toate detaliile de care ai nevoie?

Medicii Dentetico sunt alături de tine și îți vor oferi tot suportul de care ai nevoie! Misiunea noastră este de a oferi în permanență servicii de înaltă calitate, totul pentru ca tu să te poți bucura de un zâmbet complet, perfect și sănătos.

Noi suntem gata să îți oferim toate informațiile de care ai nevoie și să îți fim alături în călătoria spre zâmbete perfecte!

Tu când te programezi la Dentetico?

La Dentetico, împlinirea este dată de frumusețea fiecărui zâmbet creat.

ACUM ESTE DESPRE TINE

COROANE DENTARE EMAX

Beneficiază de OFERTA SPECIALĂ la coroanele dentare EMAX!

Pentru că ne dorim ca un număr cât mai mare din pacienții Dentetico să beneficieze de efectul WOW pe care îl oferă reabilitarea estetică prin coroane dentare EMAX, ne-am gândit să vă surprindem și să vă oferim o reducere pentru fiecare coroană dentară EMAX.

 

Astfel, în momentul în care optați pentru acest tratament de reabilitare estetică, doar în clinica Dentetico, veți primi 100 RON/coroană dentară discount! La Dentetico nu există „nu se poate”, iar zâmbetul tău este prioritatea noastră!

 

Suntem aici, pentru tine! Fă următorul pas pentru ca zâmbetul tău să fie perfect: programează-te la Dentetico!

IMPLANT DENTAR - OFERTĂ SPECIALĂ

Află mai multe despre oferta specială creată de Dentetico, pentru tine!

Pentru că ne dorim ca un număr cât mai mare de pacienți să beneficieze de frumusețea unui zâmbet perfect, alături de medicii noștri am creat oferta specială pentru implanturile dentare.

Astfel, orice pacient care dorește reabilitarea danturii cu ajutorul implanturilor dentare, va avea o reducere de 100 EUR/implant dentar, dacă se programează până la finalul lunii Iulie la Dentetico.

Pentru informații suplimentare și programări, vă stăm la dispoziție, așadar nu ezitați să ne scrieți. Misiunea noastră este #zâmbetulperfect al pacienților noștri!

OFERTA ”DENTETICO JUNIOR”

Pentru că zâmbetul perfect nu are vârstă, am lansat o ofertă specială pentru juniorul tău!

Vrem ca toți membrii familiei tale să beneficieze de servicii stomatologice impecabile, de aceea am lansat serviciul ”Dentetico Junior” care le oferă copiilor o serie de beneficii, în clinica noastră. Prin ”Dentetico Junior”, copiii, cu vârstă de până la 12 ani, beneficiază de consultații stomatologice complete, în mod gratuit, iar toate serviciile stomatologice au o reducere de 15% (inclusiv aparatele dentare).

PARTENERI STRATEGICI

Dentetico știe că între tine și un zâmbet perfect nu trebuie să existe niciun impediment.

De aceea, am încheiat parteneriate cu BRD Groupe Societe Generale și Regina Maria care îți pun la dispoziție modalități de plată avantajoase, prin care poți achita serviciile noastre, plătind în rate, fără dobândă sau la prețuri avantajoase. Vrem să te bucuri de înalta calitate a serviciilor Dentetico, fără să ai grija banilor, pentru că știm cât de importantă este sănătatea zâmbetului tău. Suntem gata să îți oferim zâmbetul pe care îl meriți.

Ne place să lucrăm pentru zâmbetul tău

Serviciile Dentetico in Brasov

ESTETICĂ DENTARĂ

Nu suntem doar un cabinet stomatologic în Brașov, ci studiem și analizăm fizionomia feței, și vedem cum putem interveni astfel încât să rămânem fideli formelor naturale.

RADIOLOGIE

Ca și clinică stomatologică în Brașov, vrem ca procedurile pe care le efectuăm să fie 100% precise, astfel am ales să aducem la Dentetico un aparat performant de imagistică.

IMPLANTOLOGIE

Pentru că înțelegem ce înseamnă pierderea unui dinte, ne dorim să transformăm această experiență neplăcută într-o amintire, iar zâmbetul tău să fie din nou un accesoriu zilnic.

O echipă la dispoziția ta

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

    Suntem flexibili

    PROGRAMUL NOSTRU

    • LUNI09:00 - 21:00
    • MARȚI09:00 - 21:00
    • MIERCURI09:00 - 21:00
    • JOI09:00 - 21:00
    • VINERI09:00 - 21:00
    • SÂMBĂTĂÎnchis
    • DUMINICĂÎnchis

    PROGRAMEAZĂ-TE ACUM +40 721 904 777

    MEDICI SPECIALIȘTI

    Pentu că fiecare problemă are o rezolvare distinctă, noi în clinica Dentetico am adus cei mai buni specialiști, pentru fiecare ramură în parte. Astfel, fie că îți faci un simplu detartraj sau optezi pentru un implant dentar, ești pe mâini bune.

    APARATURĂ PREMIUM

    Din respect pentru tine și din dorința de a avea cele mai bune rezultate, am ales superlativul și în ceea ce privește aparatura pe care am ales-o în dotarea cabinetului. Ca dentiști în Brașov, vrem să facem din Dentetico sinonim cu profesionalismul.

    SERVICII DE URGENȚĂ

    Atunci când organismul tău are o problemă acută, noi suntem lângă tine. Medicii Dentetico te vor ajuta, oferindu-ți ajutor și calmând durerea pe care o resimți. Vrem să fim alături de tine și chiar să simți acest lucru, pentru că înțelegem prin ce treci.